5 goede & goedkope hangstoelen

Op zoek naar een goedkope hangstoel? Ook voor hangstoelen binnen een kleiner budget is er nog voldoende keuze. Wij zetten hier 5 goede opties voor je op een rij.

Vaak is het zo dat hoe goedkoper de hangstoel is, hoe minder goed de kwaliteit van het materiaal is. Toch zijn er een aantal modellen die goedkoop zijn zonder dat de kwaliteit erop achter uit gaat. De volgende goedkope hangstoelen kunnen wij jou zeker aanraden. Zo zijn ze allemaal gemaakt van stevige materialen en hebben een leuk design.

Ga je jouw hangstoel vaak gebruiken en wil je dat deze nog jaren mee gaat? Dan kun je beter toch voor een iets wat duurder model gaan. Bekijk hiervoor onze top 10 beste hangstoelen eens.


Tropilex Hangstoel

De Tropilex hangstoel is een hangstoel met standaard die voor zijn kwaliteit en stevigheid zeer goedkoop is. Wel is het gelijk de duurste hangstoel in dit rijtje met goedkope hangstoelen. De stoel bestaat uit een complete set met de hangstoel zelf, een stevige standaard, comfortabele kussen en een verstelbare ophang ketting. De stoel is gemaakt van sterk en duurzaam rattan en is onderhoudsvriendelijk.

Je kunt de stoel zowel binnen als buiten gebruiken en is zeer eenvoudig op te zetten. De Tropilex hangstoel heeft een maximaal draagvermogen van 160 kg en is verkrijgbaar in maar liefst 5 verschillende trendy kleuren!

Draagvermogen: 160 kg
Materiaal: metaal, rotan
Verkrijgbare kleuren: bruin, taupe, grijs, antraciet, zwart
Gemiddelde prijs: ± € 299,00


Goedkope Hangstoel van de Xenos

Xenos Hangstoel Goedkoop

Een toffe en ultieme stoel om lekker in te chillen zonder er al te veel voor hoeven te betalen? Deze goedkope hangstoel van de Xenos is all you need! De stoel heeft een prachtig design en bied een heerlijk plekje om in te gaan chillen en loungen. Deze hangstoel kan zowel binnen als buiten neergezet worden en is verkrijgbaar in maar liefst 3 verschillende kleuren.

Het frame is gemaakt van stevig staal en heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Deze hangstoel swing wordt geleverd inclusief standaard en crème kleurige kussens. Met deze goedkope hangstoel ben jij geen dief van je eigen portemonnee.

Draagvermogen: 120 kg
Materiaal: ijzer
Verkrijgbare kleuren: wit, zwart, naturel
Gemiddelde prijs: ± € 199,00


Ogarden Dubai Hangstoel 2-persoons

Ogarden Dubai 2 persoons hangstoel

Ook deze hangstoel Dubai van het merk Ogarden is een van de goedkope hangstoelen. Dit is de goedkoopste 2 persoons hangstoel en heeft een modern uiterlijk. De stoel bevat een mooi dicht op elkaar gevlochten vlechtwerk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast wordt deze geleverd inclusief frame, comfortabele kussens en opberghoes.

Deze hangstoel goedkoop is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik. De stoel is geschikt voor 2 personen en heeft een maximaal draagvermogen van 120 kg. Dat scheelt je weer een hoop knaken met deze goedkope hangstoel.

Maximaal draagvermogen: 250 kg
Materiaal: wicker, metaal
Verkrijgbare kleuren: zwart, grijs, bruin, gouden frame en zwart frame
Prijs: ± € 499,00


Vita5 XXL Hangstoel Goedkoop

Vita5 XXL Hangstoel Goedkoop

De Vita5 XXL hangstoel is één van de populairdere modellen als het aankomt op goedkope hangstoelen. Deze hangstoel heeft een zeer voordelige aanschafprijs, is van goede kwaliteit en heeft een maximaal draagvermogen tot maar liefst 225 kg! Daarnaast is de stoel in 9 verschillende kleur(combinaties) te verkrijgen en bevat extra stevige kussens voor een comfortabele zit.

Deze goedkope hangstoel kan zowel binnen als buitenshuis gebruikt worden en is ideaal om lekker in te ontspannen. Uniek is ook dat dit model een uitsparing bevat om je boek in op te bergen. De stoel is gemaakt van stevige en duurzame materialen en heeft een garantie van 3 jaar. En dat allemaal voor een aanschafprijs van maar liefst € 55,00!

Draagvermogen: 225 kg
Materiaal: katoen
Verkrijgbare kleuren: zwart, beige, blauw/groen, blauw/groen/wit, donkergrijs, donkergroen en grijs
Gemiddelde prijs: ± € 54,95


Goedkoopste Hangstoel Action

Dan als laatst de goedkoopste hangstoel in dit rijtje, namelijk de hangstoel van de Action webshop! Deze hangstoel heeft een prachtige bohemian look en bevat comfortabele kussens. Het is een heel leuk item als je niet te veel geld kwijt wil aan een hangstoel.

De hangstoel is gemaakt van polykatoen en FSC-hout. Bovenaan de hangstoel bevindt zich een ring waarmee je de stoel bevestigt aan bijvoorbeeld het plafond of boomtak. De Action hangstoel kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Deze goedkope hangstoel is echt een koopje.

Draagvermogen: 100 kg
Materiaal: polykatoen, FSC-hout
Kleuren: grijs
Prijs: ± € 26,95


Wij hopen dat bovenstaand artikel jou geholpen heeft bij het vinden van de juiste goedkope hangstoel. Houd onze website in de gaten voor meer artikelen omtrent dit onderwerp.  Tip: bekijk ook onze top 10 beste hangstoelen!

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je onze website. Voor jou als bezoeker kost dit niets, maar wij als promoter ontvangen hierover een kleine commissie. Je helpt ons hier mee te blijven bestaan en hopelijk kunnen wij hierdoor in de toekomst nog meer leuk content creëren! Bedankt voor je steun.