De 4 beste Xenos hangstoelen op een rij

Opzoek naar een Xenos hangstoel? Ook de Xenos verkoopt hangstoelen! Vaak ook nog voor een voordelige aanschafprijs en een snelle levering. Maar dat wilt nog niet zeggen dat ze meteen inleveren op kwaliteit, er zijn zeker goede hangstoelen te koop bij de Xenos.

In de online webshops van de Xenos vind je vaak een breder assortiment aan Xenos hangstoelen, dan in de winkels zelf. Ze leveren de hangstoelen thuis met PostNL of je kan de hangstoel ophalen bij hen in de winkel.

Een Xenos hangstoel kopen? Dit zijn de beste Xenos hangstoelen die wij hebben gevonden!


Hangstoel Xenos Swing

De Swing hangstoel is een supercoole stoel die iedereen in huis wil hebben. Je kunt er heerlijk in loungen en chillen. Deze Xenos hangstoel heeft een stalen frame en is erg stevig. Zachtjes heen en weer schommelen met een goed boek en een kop warme chocolademelk.

De stoel is ideaal voor in de woonkamer, speelkamer of op het terras. Zorg er wel voor dat de stoel op een droge plek staat. De stoel wordt geleverd met kussens. Het kussen is eenvoudig te bevestigen op de gewenste hoogte. Zo weet je zeker dat je comfortabel in de hangstoel zit.

Draagvermogen: 120 kg
Materiaal: staal
Verkrijgbare kleuren: wit, zwart en naturel
Prijs: ± € 229,00


Xenos Hangstoel Cocoon XL

Xenos Hangstoel Cocoon XL

De Hangstoel Cocoon XL is een stoere grote hangstoel die ook heerlijk is om in te zitten. Het is de perfecte plek om in weg te dromen, te loungen en te chillen, zachtjes heen en weer te wiegen met een spannend boek en helemaal tot rust te komen.

De hangstoel Xenos wordt geleverd met kussens. Die kun je zelf op de gewenste hoogte bevestigen voor ultiem zitcomfort.

Draagvermogen: 150 kg
Materiaal: metaal
Verkrijgbare kleuren: bruin
Prijs: ± € 249,00


Hangstoel Knoet

Xenos hangstoel knoet

Ook verkoopt de Xenos hangstoelen gemaakt van macramé. Deze worden geleverd zonder standaard en zijn leuk om bijvoorbeeld aan het plafond te bevestigen. Deze hangstoel met geknoopt design is perfect om binnen of buiten te ontspannen.

Hij heeft een handige lus om hem gemakkelijk op te hangen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid. Als je de beste plek ervoor hebt gevonden, kun je in een mum van tijd comfortabel zitten en ontspannen! Maximaal draagvermogen is 100 kg.

Maximaal draagvermogen: 100 kg
Materiaal: polykatoen en touw
Verkrijgbare kleuren: zwart en beige
Prijs: ± € 39,99


Xenos hangstoel kat

Xenos hangstoel kat

De ultieme hangstoel voor katten om in te chillen. Deze Xenos hangstoel kat bestaat uit een metalen stang en een hangend gedeelte (“bal”) met een kussen waarin ze kunnen liggen. Een leuke bonus voor de eigenaar: de mini hangstoel staat stijlvol in de eet- of woonkamer.

Geef jouw katachtige vriend zijn eigen kleine ontsnappingscapsule met deze duurzame hangstoel die tot 40 kg (90 lbs) kan dragen, zodat zelfs grote katten kunnen genieten van het comfort van hun eigen privéruimte!

Lees tip: bekijk ook mijn blog artikel met de leukste hangstoelen voor katten >

Maximaal draagvermogen: 40 kg
Materiaal: metaal en kunststof
Verkrijgbare kleuren: zwart
Prijs: ± € 99,00


Wij hopen dat bovenstaand artikel jou geholpen heeft bij het vinden van de juiste Xenos hangstoel. Houd onze website in de gaten voor meer artikelen omtrent dit onderwerp.  Tip: bekijk ook onze top 10 beste hangstoelen!

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je onze website. Voor jou als bezoeker kost dit niets, maar wij als promoter ontvangen hierover een kleine commissie. Je helpt ons hier mee te blijven bestaan en hopelijk kunnen wij hierdoor in de toekomst nog meer leuk content creëren! Bedankt voor je steun.