De 5 beste SenS-Line hangstoelen

SenS-Line hangstoel kopen? Maar weet je niet zo goed voor welk model je wilt gaan? Wij zetten op deze pagina de 5 beste SenS-Line hangstoelen voor je op een rij. De hangstoelen van het merk SenS-Line zijn zeer geliefd vanwege hun hoogstaande kwaliteit, mooi design en relatief lage aankoopprijs.

De hangstoelen van SenS-Line zijn bij verschillende webshops verkrijgbaar waaronder de Bol.com, Leenbakker en ook Blokker. Vanuit onderstaande modellen verwijzen wij door naar de webshop waarbij de desbetreffende SenS-Line hangstoel het voordeligst is.


SenS-Line Mona Relax Hangstoel

SenS-Line Hangstoel Mona Relax

De SenS-Line Mona Relax is SenS-lines nummer 1 bestverkochte hangstoel. Deze hangstoel heeft een modern en stijlvol design om lekker in weg te dromen. De stoel wordt geleverd inclusieve stevige en stabiele standaard, maar ook comfortabele en bijpassende zitkussens.

Dankzij zijn standaard van licht gewicht is de stoel makkelijk te verplaatsen en kan je hem zodoende in de zon of juist schaduw plaatsen. Vanwege de bevestiging met een stalen ketting aan het frame kan je de stoel eenvoudig qua hoogte instellen. Een prachtige en comfortabele verstelbare hangstoel voor in de tuin of jouw woonkamer.

Draagvermogen: 120 kg
Materiaal: wicker, metaal
Verkrijgbare kleuren: zwart en beige
Gemiddelde prijs: ± € 394,-


SenS-Line Hangstoel Funny Relax

SenS-Line Hangstoel Funny Relax

Neem een momentje voor jezelf en kom helemaal tot rust in deze SenS-Line Hangstoel Funny Relax. Dankzij zijn half open vorm stoel is het de ideale zitplek om je even terug te trekken. Fijn aan deze hangstoel is dat deze lekker breed is waardoor je breeduit kunt gaan zitten.

De stoel wordt geleverd inclusief kussen en stevige, stalen frame. Vanwege de hoge kwaliteit en stevigheid van het frame blijf je goed stabiel zitten op de stoel. Voor de rest is deze Funny Relax hangstoel gemaakt van onderhoudsvrij en weerbestendig wicker. Dit maakt de stoel ook zeer geschikt voor buiten ruimtes.

Draagvermogen: 100 kg
Materiaal: wicker, metaal
Verkrijgbare kleuren: zwart en zand
Gemiddelde prijs: ± € 399,-


SenS-Line Koko Relax Hangstoel

SenS-Line Koko Relax Hangstoel

Is het geen plaatje? De SenS-Line Koko Relax hangstoel mag ook zeker niet in de rijtje ontbreken! Deze stoel heeft een uniek en opvallend design, maar zit ook nog eens heel erg lekker. Zet de stoel in huis of in de tuin en droom lekker weg. Pak er een goed boek bij of een lekker drankje en ga voor uitermate genot.

De stoel bestaat uit een stevig stalen frame en de opvouwbare zitting uit gevlochten wicker en touw. Daarnaast is het mee geleverde kussen uitneembaar en lekker zacht. Ideaal voor wanneer het minder goed weer buiten is. Een ding is zeker, deze Koko Relax hangstoel van SenS-Line is een ware eyecatcher binnen elke ruimte.

Draagvermogen: 120 kg
Materiaal: aluminium, touw, wicker, metaal
Verkrijgbare kleuren: grijs
Gemiddelde prijs: ± € 265,00


SenS-Line Hangstoel Dusty Relax

SenS-Line Dusty Relax Hangstoel

Een minder bekend model, maar een die er uit spat qua draagvermogen is de SenS-Line Hangstoel Dusty Relax. Deze stoel heeft een modern en speels design en past perfect binnen een minimalistisch en industrieel interieur. Creëer met deze stoel een fijne plek om tot rust te komen en een momentje voor jezelf te nemen.

De hangstoel Dusty Relax van het merk SenS-Line is verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk: zwart of beige. Daarnaast wordt deze stoel geleverd inclusief standaard en bijpassende comfortabele kussens.

Draagvermogen: 130 kg
Materiaal: metaal, wicker
Verkrijgbare kleuren: zwart of beige
Gemiddelde prijs: ± € 389,00 (afhankelijk van kleur)


SenS-Line Elza 2 Persoons Hangstoel

SenS-Line Elza 2 Persoons Hangstoel

Ook kun je bij SenS-Line terecht voor een 2 persoons hangstoel! Met de SenS-Line hangstoel Elza kun je gezellig met zijn tweeën heen en weer schommelen. Of languit in je eentje kan natuurlijk ook prima. Deze stoel heeft een zwart frame en ei, waarbij de kussens in het grijs uitgevoerd zijn. Dit geeft de stoel een strak en modern uiterlijk wat vrijwel met elk interieur goed te combineren is.

Deze SenS-Line hangstoel heeft een maximaal draagvermogen van 170 kg en is zowel geschikt voor buiten als binnen. De stoel is een leuk en hip alternatief voor de standaard schommelstoel! Tip: bekijk ook mijn pagina met 2 persoons hangstoelen

Draagvermogen: 170 kg
Materiaal: wicker
Verkrijgbare kleuren: zwart
Gemiddelde prijs: ± € 855,-


Wij hopen dat bovenstaand artikel jou geholpen heeft bij het vinden van de juiste SenS-Line hangstoel. Houd onze website in de gaten voor meer artikelen omtrent dit onderwerp.  Tip: bekijk ook onze top 10 beste hangstoelen!

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je onze website. Voor jou als bezoeker kost dit niets, maar wij als promoter ontvangen hierover een kleine commissie. Je helpt ons hier mee te blijven bestaan en hopelijk kunnen wij hierdoor in de toekomst nog meer leuk content creëren! Bedankt voor je steun.