De 5 beste hangstoel kussens

Opzoek naar een hangstoel kussen? Wij zetten hier de beste hangstoel kussens voor je in één overzicht! Heb je al een hangstoel? Maar ben je toe aan een nieuwe look of zijn de oude kussens toe aan vervanging? We got u!

Tegenwoordig zijn er heel veel leuke losse kussens voor de hangstoel verkrijgbaar. Nou kan het vinden van de juiste kussens soms een hele zoektocht zijn, vooral als het om een specifiek formaat gaat. Daarom verzamelen wij op deze pagina alle kussens die geschikt zijn voor de hangstoel. Kijk je mee?


Rijoka Hangstoel Kussen Crème

Rijoka Hangstoel Kussen Crème

Of je nu opzoek bent naar een extra losse kussen hangstoel of dat je huidige kussen aan vervanging toe is, met de het hangstoel kussen van Rijoka haal je een hoogwaardig product in huis! Het kussen is gevuld met schuim waardoor deze extra comfortabel zit.

Daarnaast is dit kussen voorzien van een rits en daardoor makkelijk te reinigen. Het kussen is waterproof, uitwasbaar en verkrijgbaar in maar liefst 20 verschillende kleuren en designs. Voor welke kleur ga jij?

Afmetingen: L 50 x B 50 x D 15 cm
Materiaal: stof
Kleur: Crème
Gemiddelde prijs: ± € 65,00


Kussen voor hangstoel

Wil je een duurzame keuze maken en zoek je een kussen voor de hangstoel die langere tijd mee kan gaan? Dan is dit model wellicht iets voor jou! Het kussen is verkrijgbaar in het grijs en gebroken wit en is ideaal voor jouw hangstoel!

De afmetingen zijn als volgt: hoogte rug is 60 cm, breedte kussen met armleuning is 90 cm, breedte zitvlak is 60 cm en de dikte van het kussen is 22 cm. Dit kussen past is universeel en past daardoor in vele hangstoelen.

Afmetingen: H 60 x B 90 cm
Materiaal: stof
Kleur: antraciet of gebroken wit
Gemiddelde prijs: ± € 129,00


Rijoka Kussens Hangstoel Sand

Rijoka Kussen Sand

Ook dit zandkleurige kussen mag zeker niet ontbreken op deze pagina met alle beste hangstoel kussens! Het kussen is dik gevoerd waardoor deze extra comfort aan jouw hangstoel geeft. Het kussen bestaat uit twee delen: een voor om op te zitten en de ander ter ondersteuning van het hoofd.

Fijn aan dit zandkleurige kussen voor de hangstoel is dat deze een rits bevat en daardoor makkelijk te wassen is.

Afmetingen: L 50 x B 50 x D 15 cm
Materiaal: stof
Kleur: Sand
Gemiddelde prijs: ± € 65,00


Kussen Hangstoel Flowers

Kussen Hangstoel Flowers

Heb jij een witte, zwarte of grijze hangstoel en mag het van jou allemaal wel wat fleuriger? Dan is dit kussen hangstoel flowers met prachtige bloemen print wellicht iets voor jou! De print bestaat uit kleuren zoals wit, groen, paars en roze en bevat een prachtige bedrukking van rozen.

Net zoals alle andere hangstoel kussens van het merk Rijoka is ook dit kussen voorzien van een rits en is deze waterproof en uitwasbaar!

Afmetingen: L 50 x B 50 x D 15 cm
Materiaal: stof
Design: White Flower
Gemiddelde prijs: ± € 65,00


Rijoka Hangstoel Kussens Zwart Cirkels

Rijoka Hangstoel Kussens Zwart Cirkels

Het Rijoka Hangstoel Kussens zwart met cirkels geeft een leuk accent aan jouw hangstoel? Weg met die standaard kleuren, maar ga voor wat opvallends! Het kussen bestaat uit twee delen, namelijk een kussen om op te zitten en de andere ter ondersteuning van de nek.

Dit ontwerp blinkt eruit wat betreft de designs van de verschillende hangstoel kussens.

Afmetingen: L 50 x B 50 x D 15 cm
Materiaal: stof
Design: White Flower
Gemiddelde prijs: ± € 65,00


Wij hopen dat bovenstaand artikel jou geholpen heeft bij het vinden van de perfecte hangstoel kussens. Houd onze website in de gaten voor meer artikelen omtrent dit onderwerp.  Tip: bekijk ook onze top 10 beste hangstoelen!

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je onze website. Voor jou als bezoeker kost dit niets, maar wij als promoter ontvangen hierover een kleine commissie. Je helpt ons hier mee te blijven bestaan en hopelijk kunnen wij hierdoor in de toekomst nog meer leuk content creëren! Bedankt voor je steun.