De beste Vita5 Egg hangstoelen

Ben jij op zoek naar een Vita5 Egg hangstoel? Deze hangstoelen staan bekend om hun hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

Op deze pagina worden goede Vita5 Egg hangstoelen besproken. Al deze hangstoelen zijn van hoge kwaliteit, zijn stevig en stabiel, hebben een fijne aanschafprijs en een fraai design. Als je een kwalitatief goede hangstoel wilt dan is een Vita5 Egg hangstoel kopen een goed idee.

Lekker hangen en ondertussen op je gemakje een boek lezen? Dat kan prima met een Vita5 hangstoel! De hangstoelen zijn het voordeligst verkrijgbaar bij de Bol.com. Vanuit onderstaande modellen verwijzen wij je door naar de webshop met de voor de voordeligste optie Vita5 Egg hangstoel.

Vita5 XXL Hangstoel

Vita5 XXL hangstoel

Deze XXL Vita5 hangstoel is een hele populaire hangstoel. En niet zomaar. Deze hangstoel heeft namelijk een prachtig design, hoog draagvermogen en is van uitstekende kwaliteit. De stoel is verkrijgbaar in maar liefst 9 verschillende trendy kleuren.

De hangstoel beschikt over extra stevige kussens, een groot zitvak en een boekenhouder. De stoel kan zowel binnen als buitenshuis opgehangen worden. En dat allemaal voor een niet al te hoge prijs!

Draagvermogen: 200 kg
Materiaal: katoen, staal
Verkrijgbare kleuren: grijs, beige, blauw, blauw/groen, blauw/groen/wit, bruin, donkergrijs, zwart
Gemiddelde prijs: ± € 55,- (afhankelijk van kleur)


Vita5 Macramé Hangstoel

Vita5 Macramé Hangstoel

Een Vita5 Egg hangstoel met macramé kopen? Bekijk dan deze hangstoel eens. Met deze stoel kun je uitermate genieten en goed tot rust komen. De hangstoel heeft een draagvermogen van 150 kg en heeft prachtige sierkwastjes aan de onderkant hangen. Dit maakt het dé perfecte hangstoel voor binnen een bohemian of Ibiza interieur.

Verder wordt de hangstoel geleverd inclusief boekenvak, kussen, weerbestendige beschermhoes en 2 jaar garantie! Verkrijgbaar in drie prachtige naturel tinten, namelijk: beige, bruin en grijs.

Draagvermogen: 150 kg
Materiaal: katoen, metaal
Verkrijgbare kleuren: beige, bruin en grijs
Gemiddelde prijs: ± € 60,-


Wij hopen dat bovenstaand artikel jou geholpen heeft bij het vinden van de juiste Vita5 Egg hangstoel. Houd onze website in de gaten voor meer artikelen omtrent dit onderwerp.  Tip: bekijk ook onze top 10 beste hangstoelen!

Door via een van bovenstaande linkjes een product te bestellen sponsor je onze website. Voor jou als bezoeker kost dit niets, maar wij als promoter ontvangen hierover een kleine commissie. Je helpt ons hier mee te blijven bestaan en hopelijk kunnen wij hierdoor in de toekomst nog meer leuk content creëren! Bedankt voor je steun.