hangstoel beschermhoes

Een hangstoel hoes voor extra bescherming

Opzoek naar een hangstoel hoes? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek! Wij zetten de handigste en fijnste hangstoel hoezen voor je op een rij. Met de juiste hangstoel hoes bescherm je je nieuwe stoel tegen vuil en regen. Berg je stoel eenvoudig op met een handig hiervoor bedoelde hoes. De meest hoef je alleen over de stoel heen te doen en dicht te risten. Naast beschermhoezen zijn er ook een hoop leuke decoratieve hoezen. Deze geven je hangstoel stoel een nieuwe look!

Wij zetten hier de hangstoel hoezen die op dit moment te koop zijn voor je op een rij. Er is hierbij gekeken naar de prijs-kwaliteit verhouding, specificaties en reviews.


Hangstoel beschermhoes – Grijs
Hangstoel beschermhoes

Met deze hangstoel beschermhoes ben je er zeker van dat je stoel goed beschermt is tegen invloeden van buiten af. Denk aan vuil aan regen, maar ook verkleuring van de zitkussen kun je er mogelijk mee voorkomen! Het enige wat je hoeft te doen is de hoes over de hangstoel en vastzetten met het ingenaaide rijgkoord.

Deze hangstoel hoes is gemaakt van polyester wat gecoat is met waterdichte PU. Dit maakt de hoes spatwaterdicht en weerbestendig. De hoes heeft een speciaal Active Air systeem aan de zijkant wat inhoud dat de hoes kan ademen. Dit voor condens- en schimmelvorming. Kort samengevat een hangstoel hoes van hoge kwaliteit voor een niet al te hoge prijs!

Functie: Bescherming
Materiaal:
Polyester met waterdichte PU coating
Weerbestendig:
Ja
Afmetingen:
100 x 200 cm
Prijs: ±
€ 34,95

Bekijk product


Wat is een hangstoel hoes?

Een hangstoel is een hoes speciaal voor de hangstoel. Er bestaan zowel decoratieve als beschermhoezen. De beschermhoezen beschermen je stoel echt tegen vuil en regen. En de decoratieve hoezen zijn meer voor de sier en geven een nieuwe look aan je stoel. Bij het kopen van dergelijke hoes is het belangrijk om te kijken naar het formaat. Ga eerst het formaat van je stoel na en kijk daarna of het formaat hoes hier omheen past. Zo ben je er zeker van dat je goed zit.

Waarom een hoes? Omdat je dan langer plezier kunt hebben van je hangstoel. Vooral als je je stoel buiten neerzet is het belangrijk om deze goed te beschermen. Zo voorkom je beschadiging, verkleuring, vies en vuiligheid.

Wij hopen je geholpen te hebben bij het vinden van een perfecte hoes voor hangstoel. Houd ook vooral onze website in de gaten. Wij plaatsen regelmatig nieuwe berichten over nieuwe modellen die op de markt zijn gekomen. Bekijk hier ook de andere blogberichten.